tirsdag den 2. februar 2010

Request!: Uncharted

Uncharted: Drake's Fortune! -
Det er titlen på det første spil i serien om Nathan Drake (fyren til venstre) og hans fantastiske eventyr i søgen efter skatte og oplevelser!

I det første spil møder du ham første gang i færd med at åbne en kiste.. En kiste der skal vise sig at indeholde intet andet end en dagbog! En dagbog fra hans forfader Francis Drake..
Han er kommet derud sammen med en journalist, Elena, som hjælper med det økonomiske, tilgengæld for en god historie.. Derudover har han en gammel "røver" Sully, med..

De drager herfra videre imod den egentlige skat - Eldorado! Fablen om byen af guld drager dem afsted. - Men de er ikke alene.. En flok pirater, ligeledes finansieret af en anden, leder også efter skatten.. I kampen om hvem der kommer først, bliver Nathan (Nate) sat på mange opgaver, og skal, udover at bekæmpe et hav af fjender, også løse gåder, for at komme videre imod skatten!

Om de når det, er rimelig spoiler, så det lader jeg dig selv finde ud af, ved at komme igennem spillet!

Spillet er kun udgivet til PS3.. Og det betyder! TROFÆER! Og det til trods for det udkom før Sony byggede trofæer på spil som standard.. Men Uncharted er en af de få spil der har fået tilføjet det siden.

Spillet har 48 trofæer.. I løbet af spillet skal man indsamle skatte.. I alt 60.. Og det får man alene 14 trofæer for.. Derudover får du for at gennemføre spillet, og gennemføre spillet på det sværeste niveau; Crushing.
De resterende trofæer får du ved at slå fjender ihjel på forskellige metoder. Egentlig ikke et så voldsomt svært platin at få.. Dog er det ikke heeelt nemt at komme igennem på Crushing.. I hvert fald er det fyldt med udfordringer :)

Spillet er derudover fyldt med udfordring, spænding og en fantastisk historie! Så er du til.. Kvalitet.. Køb Uncharted til din PS3!
Nu håber jeg at Teis bliver tilpas over at jeg har skrevet lidt om Uncharted :)

1 kommentar: