onsdag den 10. februar 2010

Nr 12!

Så fik jeg nr. 12!
Platin nr. 12 that is!

Dante's Inferno!
Det er uden tvivl en af de finere platintrofæer, når du ser det i 240x240, som du gør nu.. Men når det kommer ned i "trofæ" størrelse på diverse sites, og ikke mindst på din PSN, så ser det lidt fattigt ud..
Det gælder desværre for alle trofæerne..
Men hva..
Jeg fik det, har lige fået det.. Har tager en 12 timer, cirka..

Det er et spil i samme stil som God of War, og der er brugt en række elementer fra God of War her i spillet.
Du spiller Dante, som ikke er tilpas, efter han bliver slået ihjel, og får døden tæmmet, genopstår, og vender retur, viser det sig at hans egen Beatrice er død.. Og at sjælen nu er draget mod helvede! Han er faktisk så utilpas, så han beslutter sig for at tage ned efter det!
Du skal så igennem 9 ringe af helvede, heriblandt Lust, Greed, Gluttony, Anger, Violence og Heresy.. Her møder du fjender, og i løbet af din rejse støder du også på "The Damned" ialt 27.. Disse sjæle kan du vælge at straffe, eller tilgive. Dine valg har naturligvis indvirken på hvordan du kan udvikle dine egne evner.
Man møder bekendte personligheder her i helvede. Da spillet foregår ved korstogene, er Hitler, Stalin og Saddam Hussein dog ikke i blandt.. Men hva..

Spillet er ret underholdende, og grafikken er i store dele af spillet rigtig flot. Til tider lader det dog til at spiludviklerne har holdt fri, og ladet en studerende tage sig af grafikken, uden særlig succes, hvilket er synd..
Spillets sværhedsgrad kan ligeledes ændres som det passer en og når det passer en.. Det kan man også i Star Wars: The Force Unleashed (red. mit første Platintrofæ), men her har det konsekvenser for trofæerne. I Dante's Inferno kan du spille på det nemmeste niveau, og stadig få alle trofæerne.. Det er lidt ærgeligt.. Men hva. - Kan ske de har tænkt: "Nemmere trofæer, større salg"

Er du til god action, og en ret fantastisk historie, så synes jeg helt sikkert du skal, om ikke andet, leje dette spil til din PS3 eller PC (Har du Xbox360, så sælg den først, køb en PS3, og lej det så).

Næste spil bliver nok Mini Ninjas..

Lad os lige slutte af med den foreløbige showcase:

Altså:
Alone in the Dark: Inferno, Dante's Inferno, Dead Space, God of War I, God of War II, Monsters vs Aliens, Star Wars: The Force Unleashed, Terminator Salvation, The Godfather, The Saboteur, Trivial Pursuit, Uncharted: Drake's Fortune

Ingen kommentarer:

Send en kommentar