søndag den 31. januar 2010

Monstre, Aliens, Sygdom og Græsk mytologi!

Lige til at starte med..
- Hvad sker der for vejret? Nu synes det lige det skal sne igen.. Og sne så meget, så det lægger sig.. ÆV! Det synes ikke at sandsynliggøre min udgang idag.. Man ved jo ikke om man brækker en arm.. Men hva!

De sidste par dage har jeg brugt på at være syg.. Så jeg fik arrangeret mig på sofaen, med min mormors gamle tæppe som underlag.. Det nød min kat.. Meget endda..
Hun har det sådan at når der er tæpper på sofaen, eller lagen på sengen, så skal de have en ordenlig omgang - Særlig når de lige bliver lagt på..
Så skal de bokses rundt, og så er hun klar til at lægge sig :)

Jeg kom dog over min sygdom, og kunne spille Monsters vs Aliens, efter jeg havde fået mit platin i Alone in the Dark..
Spillet, Monsters vs Aliens, er bygget på karakterne fra filmen af samme navn. Du skal så gennemgå en række baner, hvor du er tre af karakterne: Susan, The Missing Link og B.O.B..
Det er et spil for børn, men kan være udfordrende nok, pga trofæerne.. Blandt andet er der et guldtrofæ der hedder at man skal igennem alle spillets 25 scener, uden at dø mere end 10 gange.. Man skal bare lige holde styr på hvad man laver, så går det..
Dét, sammen med 44 andre trofæer, udløser til sidst platintrofæet.. Som i Alone in the dark, er alle trofæerne mere eller mindre ens.. Dog er det bette motiv på trofæet varierende, og farven ligeså, alt efter hvilken trofætype det handler om :)


Efter Monsters vs Aliens, bruge jeg noget tid på at se Kongen af Queens.. Elsker den serie :)
Og så! - God of War!
God of War, omhandler spartaneren Kratos, som umiddelbart har en lidt ærgelig fortid. Den hjemsøger ham, og for at få frelse laver han en aftale med guderne om at hjælpe dem.. De hjælper dig så lidt med nogle fine egenskaber, som the Fury of Zeus, osv..
I det første God of War, skal man så have tævet.. The God of War - Ares..
For at få lov til det, skal du slå en Hydra ihjel, finde Pandoras boks, og en masse andet, for så til sidst at tæve Ares.. Det går jeg i hvert fald ud fra :)
Jeg er nemlig ikke nået så langt igen, da jeg først er startet på det i nat.
Spillet har jeg lånt af Joachim, trods det egentlig er et spil jeg gerne ville have i min samling.. Men det må lige vente lidt..
Efter GoW platinet, som jeg håber at få i løbet af ugen, så går jeg på God of War II, og så burde det passe sammen med Dante's Inferno, som jeg skal have hentet snart :)

Men ja!
Nu vil jeg se lidt Kongen af Queens mens mit Joypad lader op.. :)

2 kommentarer:

  1. Mix ser kær og afventende ud på billedet! Det er altid godt, når det i det mindste glæder ens kæledyr, at man er syg :)

    Har du egentlig fået dit andet joypad igen?

    SvarSlet
  2. Mit andet joypad kan jeg hente idag efter klokken 15 :D Det er jeg RIGTIG godt tilpas med..

    SvarSlet