torsdag den 4. februar 2010

The King of Queens

Yeah!
Nu har jeg brugt noget tid på at se serien.. Igen.. Jeg elsker den! Ligesom Venner kan jeg blive ved med at se det.. Til sidst bliver man træt af det, og gider ikke se det noget tid, men det er ofte fordi man har set sådan det samme afsnit 4-5 gange i streg på Zulu..

Nu bruger jeg ikke Zulu, men min samling af serier i stedet.. Det betyder jeg selv vælger hvad jeg vil se, og hvornår.. Vældig smart..

Nu her de sidste par uger har jeg således, mellem spilperioder på nogle timer, set et eller to afsnit af Kongen af Queens...
Kongen af Queens handler om vores overvægtige IPS (International Parcel Service) chauffør, som er gift med den noget pænere og bedre propotionerede Carrie, som arbejder som advokatsekretær..I løbet af serien skifter de dog begge job, lidt frem og tilbage..
Serien inkluderer også Arthur, Carries far, som spilles af Jerry Stiller (Ben Stillers far), og han gør det ganske fremragende! Han er lettere tosset, og får mange tåbelige ideer, og han er en af de karakterer der ikke rigtig bliver "bedre".. En fantastisk karakter! Iøvrigt spiller han sin egen søns søn i et afsnit.. Altså Ben Stiller spiller Arthurs far, i et afsnit hvor han ser tilbage på sine træls barndomsminder..

Serien er klart et kig værd, og mange ser den også stadig. Desværre er serien stoppet med at køre med nye afsnit. Det blev til i alt 9 sæsoner, der kørte cirka samtidig med Venner..
Faktisk forsøgte Leah Remini som spiller Carrie at få rollen som Monica i Venner.. Den fik hun som bekendt ikke, men spiller med i et par Vennerafsnit alligevel.. Ingen af skuespillerne fra Venner spiller med i The King of Queens dog. Tilgengæld ser man Ray Romano (Alle elsker Raymond samt Ice Age) og Lou Ferrigno (Spillede Hulken for mange år tilbage) i en række afsnit!

Seriens første 6 sæsoner kan købes på DVD herhjemme, og ellers tror jeg bestemt også serien kører på TV2 og TV2 Zulu i ny og næ!
Helt klart et kig værd!

--
Iøvrigt har jeg fået et platin mere.. Men det kommer der en blog om for sig, om et par dage..

1 kommentar:

  1. Uhm, jeg savner Doug & Carrie, som serien jo hedder blandt fans! :P

    SvarSlet