mandag den 18. januar 2010

Request!


Det er blevet mig pålagt at skrive om filmen House of 1000 corpses!
Filmen, som er instrueret og skrevet af Metal-musikeren Rob Zombie, er en Horror film ud over det sædvanlige.. Som titlen signalerer er der noget med et hus, og en masse lig.. Det er heller ikke helt uskarpsindigt observeret.

Filmen tager, som så mange andre i den genre, udgangspunkt i en række unge mennesker der skal en tur ud og rejse i en gammel amerikansk bil, som i bund og grund bare er junk (Mest af alt fordi at budgettet for sådan en film typisk er så ringe, at der ikke er råd til andet).
Disse unge mennesker, to drenge og to piger, er på noget research omkring horrible historier rundt om i verdenen. På vejen, ved filmens absolutte begyndelse, opdager de et skilt, med en reklame for "Dr. Satan" et eller andet.. De ender på en tankstation, og ser denne horrorudstilling..
Herfra tager begivenhederne fart, og efter deres bil.. Selvfølgelig.. bryder sammen, ender de hos en familie, med ét øjemed.. - Drab, mord, tortur.. Bare for sjov..

Således bliver de inddraget i familiens gale tanker og handlinger, og det bruger filmen en lille times tid på at beskrive.
Fire unge mennesker kan naturligvis ikke forsvinde uden at nogen eftersætter dem, hvorfor der kommer et par betjente, og en fader til den ene af pigerne, hen til huset.. Hvilket ender ganske galt..
Se videoen fra Youtube, for at se hvor fantastisk Rob Zombie har brugt sine værktøjer: YouTube-klip

..

Filmen er ikke et filmisk mesterværk, men er helt klart værd at se.. I hvert fald hvis man kan li' genren! - Der er en... mindre vellykket efterfølger "The Devil's Rejects".. Den er knap så anbefalelsesværdig, til trods for et ganske episk roadkill.. - Ringe, men beskrivende klip

..

Den egentlige årsag til at jeg laver dette blogindlæg er jo at jeg har fået en bette forespørgsel på Ansigts-bogen.. (facebook).. Den gik også på at jeg kunne fortælle lidt om den plakat jeg har hængende i min stue..
Well - Det er et noget større format af det billede der er indsat øverst i indlægget.. 140x100 :)
Mere er der vist ikke i det :)

Go' dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar