onsdag den 21. juli 2010

Fabians Infamous Royal Wipeout! - High Definition!

Ooouh yeah! It's on!
Æhm.. Ja..

Ligenu er jeg ikke ved at platte noget spil.. Eller.. Jo, men.. Det er ikke KUN det det hele skal handle om..

Jeg deler lige bloggen op i 3 dele.. En om mine foretagener i hverdagen, en om en TV-serie, og en enkelt om PS3 spil (Surpriiiiise)..

Fabiaaahhn!
Bitten og jeg var i mandags ude og shoppe cykel til hende.. Det gjorde vi i Kvickly, hvor der stod en Rocky og ventede på hende, og 1100kr ikke mindst.. Det blev til 1230kr da vi jo lige skulle bruge en lås, ligeså.. Det er jo sådan at når du køber en cykel sådanne steder, får du selv lov til at samme det meste af den. - Derfor var jeg med :)
Bitten har sidenhen givet sin cykel tilnavnet Fabian, efter cykelrytteren Fabian Cancellera, hvorfor i herfra kalder den Fabian :)

Fabian skulle samles, det blev han foran Auditorium T ude i Aalborg Vestby, ved den kvickly.. Jeg havde medbragt værktøj, men det meste var unødvendigt, da der vedlægges simple udgaver af værktøj til sådan en cykel.
Efter at have sat forhjulet på 5 gange og justeret bremser, tog jeg det lige af endnu engang for at sætte kurven på.. Men samlet blev den, og en GLAD ejer kom der ud af det..


Tyvstjålet fra Bittens blog
______________________________________

Royal Pains
Royal Pains er så næste punkt i denne blog..
Royal Pains er en tv-serie der oprindeligt kører på en for mig ukendt tv-station, nemlig USAnetwork..
Det handler om Hank (Som Joachims hund) der er en skadestuelæge.. Det bliver han fyret fra og alt omkring ham synes at ende i kaos, gæld og mere kaos. Hans noget skøre og impulsive revisor lillebror får ham ud af det dog. De tager en tur til Hampton, som er et MEGET rigt kvarter. Her støder de ind i "Boris" en europæisk meget rig, meget diskretionsærende herre, og til dennes fest er der en pige der får brug for lægelig hjælp. Her kommer Hank til undsætning, og det bliver startskuddet til en bette praksis i kvarteret, hvor han fungerer som privatlæge der går på hjemmebesøg..
En serie der bestemt er både morsomt, og seværdig på samme tid. Alt for få komedieserier er sådan desværre.. Vil lige slutte af med traileren! - LINK TIL TRAILER PÅ YOUTUBE!
______________________________________

PS3 guf!
Første PS3 titel vi har på programmet er WipEoutHD.
Wipeout kan bedst beskrives som et arkade-sci-fi racer spil.
Du skal igennem en række baner, hvor du er i et bette rumfartøj der svæver, og så skal du, blandt andet i bedst MarioKart stil, eliminere modstandere og nå først til mål..
Og det er.. HAMRENDE svært.. Det er i forvejen rated som det NÆSTSVÆRESTE spil at få platin i. Og det er dælme også svææært!
Derfor har jeg INGEN illusion eller forhåbning om at få plat i det, hvorfor det bliver brugt som lidt afslapning og hygge når jeg ikke lige gider det jeg ellers har i maskinen.
Det er nemlig hentet via PSN, efter jeg har fået PlayStationPlus, hvor det så er blandt de gratis spil man får ud af det.


Men ja.. Svært er det. Og FLOT er det.. Det er jo i FullHD, derfor navnet.. Det gør det fiint..Tryk på billedet for at se det i fuld opløsning, såfremt din skærm magter det :)
Derudover er soundtracket ganske fantastisk. Meget elektronisk, og virkelig godt ift temaet. Eneste kritikpunkt er at playlisten tæller meget få numre. Men hva :)


Næste PS3 titel vi skal have på bordet er inFamous..
Det er jeg igang med at spille.
Igen smider jeg lige en trailer ind, i stedet for at gå alt for meget i detaljer. LINK TIL TRAILER.

Det mest fantastiske ved spillet ligenu er at det er Freeroam.. A big fan :) Og så elsker jeg måden at man har valgt at implementere superpowers i et freeroam spil. Det fungerer super godt.. Nok kan du ikke stjæle biler eller heste som i de fleste andre... Tilgengæld kan du grinde på en togskinne gennem elektrisk ladning! Helt fantastisk!
Derudover er der også hér, som i blandt andre RDR, krav om at træffe valg. Et godt eller et ondt. Vil du selv gå i kamp med bevæbnede betjente, eller skabe en provokation, så de skyder løs på demonstranter? - Ja jeg har i første omgang valgt det sidste :D
Igen et spil alle der kan lide at kaste med lyn, og/eller freeroam bør prøve.. Orv ja.. Og ejer den RIGTIGE konsol - PS3'en!
Der er nemlig mange gode grunde til at eje en PS3, men de mere markante er - Killzone serien, Uncharted serien, God of War serien, Metal Gear Solid serien, Heavy Rain, Gran Turismo serien, og så inFamous OG WipEout!


1 kommentar:

  1. Godt at du lige fik Fabiaaan med blandt alle dine spil-historier ;) Samlingen af ham uden brugsanvisning var da også en mindst lige så stor udfordring som ethvert dumt PS3-spil.

    SvarSlet