onsdag den 14. juli 2010

Ass Creed 2


Så blev endnu et spil overvundet..
Assassin's Creed 2..

Spillet er lidt skørt.. Men ret godt, synes jeg. Det er, som du nok har gættet, en efterfølger, og det første var godt nok ganske anmelderrost. Men de der rent faktisk spillede spillet fandt det monotomt og småkedeligt.

Det har de sandelig fået lavet om. Assassin's Creed 2 er slet ikke monotomt, og heller ikke kedeligt. Heller ikke når man skal gå og finde collectibles..

Det tager sit udgangspunkt i nutiden, hvor en gruppe er ved at sende en gut (Iøvrigt stemmelagt af samme fyr der lægger stemme til Nathan Drake i Uncharted 1 og 2) ind i en maskine der minder lidt om det Avatar folkene ryger i i filmen. Her bliver han sendt til fortidens Italien for at lære nogen snigmordertrix!

Her spiller du så som Ezio.. Fantastisk karakter, der kan lidt af hvert.. Spillet går så på at du kravler rundt i Italien (Kravler, fordi du fiser på hustage osv) og så skal du indsamle informationer, hjælpe andre, skaffe våben, og naturligvis lave de her assassinations. Det kan du gøre med dine gemte blade, eller en stridshammer - Ja måske kasteknive eller en bette Leonardo Da Vinci opfundet pistol.

Det er Freeroam.. Altså som GTA, Red Dead, Just Cause, osv.. Helt fantastisk!

Spil det!

Det gjorde jeg.. Og efter 18 timer plingede platinet. Det ser sådan her ud:


God vind!

1 kommentar: