onsdag den 2. juni 2010

Fåreblok

Ligesom Fåreblog.. Som så ender som Fåreflok..

Det var nemlig hvad bitten og jeg så idag!
Og jeg ELSKER får! Det er det sjoveste, blødeste, rareste, og mest nuttede dyr i hele verden!
Bitten havde på forhånd lovet mig får i forbindelse med en indkøbstur vi havde besluttet at lave idag..
Vi købte ind i Føtex.. Jeg købte blandt andet ind til Svensk Pølseret, Millionbøf, Hakkebøf, Paprikagryde og så fik jeg også købt fire pakker Toffypops (De er på tilbud til 5,95kr)...
Efter indkøbsturen rendte vi ud til Bitten.. Hun var åbenbart ikke tilfreds med Føtex' udvalg, hvorfor hun købte ind i Fakta.. Her købte vi også.. pølser.. til Pølsemix (GUF!)..

Herfra gik vi så på skovtur! Her mødte vi får! Først måtte vi rundt om indhegningen, fordi bitten digtede et sekundært hegn.. Vi fandt en indgang, og her sker det sjove så...
Jeg går ind, men det vil bitten satme ikke.. Der står nemlig en vædder og bræger efter lammene, og hun er hunderæd for alt med horn.. Men nøj det var skægt..

Her er så det store bæst..

Vædderen trækker til sig, og vi får kigget på de her lam.. Og får.. De var søde, og lam er generelt nuttede med deres små brægen..

Her har vi så de søde basser.. Jeg kunne eje sådan et! Og en dag kommer jeg til det!

Vi begynder så at gå i retning af den anden ende af græsmarken, hvor så vi møder lidt flere får... Blandt andet et ganske fuldvoksent får.. I det hun ser os starter hun sammen med sine to børn et ordenlig galop i det der skal virke som imod os.. Jeg tænkte hun var sulten, og bitten går helt i panik og gemmer sig bag mig..- Ja får et får i fuld fart kan jeg jo stoppe -.-

Her er så fru stort får med lam og lammi

Da vi endelig kom hjem igen, så vi Kongen af Queens, og åd Pølsemix.. Åf.. Bitten er stadig super at bruge tid sammen med, trods vi ikke er kærester :)

Vi ses til næste blog.. Måske den bliver om Red Dead?

2 kommentarer:

  1. Mahaha, du får mig til at fremstå som en tøs :P Men det store får med lamme-hjælpere VAR altså skræmmende.
    Tak for en skøn sommerdag!

    SvarSlet
  2. Jamen det er jo en ganske "fornøjerlig" blog du har :) Godt der kommer lidt mandehørm herind i blog land! Jeg glæder mig til at læse meget mere om dine PS spil! Det lyder som en god skov tur du har været på sammen med din veninde.

    SvarSlet