mandag den 28. juni 2010

48 x 49 = 2352 / 112 = 21!!


Så kom det!
Red Dead Redemption

Der har vi det.. Trofæet for Red Dead Redemption.. Platintrofæet, that is!
Mange gode timer har jeg brugt i selskab med, hvad der med al sandsynlighed bliver årets spil..
Spillet er fyldt med mange gode karakterer, et fantastisk landskab, og en rigtig fed historie! Spillet er rigtig versatilt, og man kommer forbi både ko hyrdning, og store shootouts, og naturligvis klassiske dueller!

For at få platintrofæet, skal du først og fremmest igennem Single Player delen.. Det er freeroam, og ligesom fx GTA er der en storyline du skal følge.. Den kan du imidlertid følge når du har lyst, og du kan lave alt muligt andet også.. Spille poker, plukke blomster, skyde dyr.. Ja.. Lige hvad man har lyst..
Single Player delen er helt fantastisk.. Men ikke synderligt svær.. 30 timer, så var den på 100% (Sammenlignet tog det med 80 timer at nå 75% på Just Cause 2)

MEN!
Multiplayer delen er nu også ret stor! Her skal man skabe en karakter, og så er formålet at skaffe xp, så man stiger i level, unlocker nye våben, dyr at ride på og til sidst ender i level 50 som "Legend"... Det kan du gøre 5 gange, og så får du unlocked blandt andet et Zebra Æsel, og en Bison okse at ride på.. Du kan få de her xp ved at skyde andre spillere, skyde AIs, eller køre en af de 3 dicipliner.. Der er Free For All matches, hvor du spiller alle mod alle i forskellige modes. Gang Matches, hvor det er hold.. Og så er der netop kommet en Co-Op DLC som man kan score lidt på også, og hjælpes ad med forskellige missioner.
Det der giver hurtigst og lettest xp er dog at grinde de her Gang Hideouts.. De er også repræsenteret i Single Playeren, men er slet ikke så attraktive som i Multi Player..
Det bliver noget kedeligt i sidste ende, men hvis man fanger nogen som magter spillet, og som er underholdende mennesker, så er det nu faktisk ganske skægt..

I hvert fald nåede jeg her i aftes til Lvl 50, som udløste et sølvtrofæ, som endeligt udløste platin trofæet..

Det her spil er jeg overbevist om bliver årets spil.. Ikke fordi der ikke er kommet gode spil allerede, eller at dette er super meget hævet over disse. Ligeledes er der mange gode titler på vej, som også har potentiale.. MEN! - Red Dead Redemption har allerede solgt langt over 6 millioner kopier.. Det er MEGA hypet.. MEGA populært.. MEGA anmelderrost.. Og så har det alt det som GOTY skal have..

Imidlertid er jeg ikke uenig i den beslutning, der givetvis bliver taget. Det er et ret fantastisk spil.. Nu er jeg også stor fan af FreeRoam spil.. Og det her er helt klart blandt de bedste freeroam spil der er derude!
Yay!

Det var lige Red Dead indlægget.. Mon ikke der kommer en ny blog i løbet af ugen.. Det tror jeg vi satser på!
Hephey!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar