tirsdag den 23. marts 2010

Heavy Rain!

Så plingede det syttende platintrofæ...
Denne gang for spillet Heavy Rain..
En bette platin origami

Heavy Rain er et spil der udelukkende er udkommet til PlayStation3. Spillet har omdrejningspunkt om 4 karakterer, som alle er på vej mod samme mål.
Det er så op til dig at styre dem mod dette mål..

Det lyder jo som sådan som så mange andre spil.. Men vær ikke i tvivl! Heavy Rain er på ingen måde som andre spil. - Mange siger at Heavy Rain er som at spille en god film.. Og det er det..
Der er ingen store monstre der skal tæves med sværd eller lyn.. Ingen pirater på jagt efter samme skat.. Nej - Der er et mysterie tilgengæld! Og det skal løses..
Du indsamler informationer, udspørger involverede parter, og når i løbet af spillet at interegere med de andre personer, og endnu flere..
Noget andet der er særligt for Heavy Rain er at ALT hvad du foretager dig har konsekvenser for resten af spillet.. Der er ikke noget der hedder "Mission Failed - Try Again".. Hvis du ikke lige kommer fra et sted med det du forventede, er der ingen vej tilbage, og historien går videre alligevel.
Hvordan historien helt præcis udvikles, med de mange forskellige slutninger vil jeg ikke fortælle her, for det er virkelig et spil hvor man IKKE skal ødelægge historien for andre.. For den er så vigtig..

Bitten var forbi i weekenden, hvor vi startede et spil til hende også, hvor hun fører personerne på sin egen måde - Sådan skal det være - Imidlertid nåede vi ikke så langt igen, men i weekenden tager vi fat igen, og så må vi håbe at Bitten kan løse mysteriet!
- Jeg er glad for mit Platin dog :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar