mandag den 26. april 2010

All that remains

All that remains..
Ikke metalbandet, men bare.. Ja, der mangler jævnt meget i den her blog, og det vil jeg lige forsøge at komme til livs i en, nok jævnt lang blog..

Platintrofæer siden Heavy Rain
Faktisk ikke ret mange.. Kun 2...
God of War 3 og Wolverine..


Nu er jeg således på 19 platin.. Ikke prangende, taget de første to måneders høst i betragtning..

Jeg vil egentlig ikke bruge voldsomt meget krudt på at fortælle om spillene, men kort om skal i da have..
Wolverine er det der står klarest i min hukommelse.. Da jeg først blev færdig med det i sidste uge.. Jeg brugte voldsomt lang tid på det, fordi jeg for en gangs skyld har lavet meget andet også.. Derfor brugte jeg 20 dage på et spil der egentlig ikke har taget mere end 40 timer at platte.. Så 2 timer om dagen.. Det er ikke meget..
Spillet taget udgangspunkt i filmen, men modsat 90% af alle andre filmbaserede spil fungerer Wolverine faktisk..
Jeg var igennem første playthrough ganske godt tilpas, til trods for at man ender med at slå sådan.. 1700 ihjel bare ved at gå igennem spillet.. Og der er altså ikke 1700 forskellige måder at dø på.. Så det bliver noget kun trivielt til sidst.. Og efter første playthrough krævede det endnu et normal playthrough OG et Hard playthrough, da den sværhedsgrad først åbner efter man har været igennem spillet på medium..
I røven!
Men hva.. Nu er det plattet, og absolut et af de bedste filmbaserede spil derude. :)

God of War 3.. - Et rigtig flot grafisk spil.. Og et rigtig flot spil. Du følger nu Kratos' endelige kamp mod olympen, og det skal vise sig at du også skal op imod dine andre venner - Titanerne.. Røv også.. For de er noget kun voldsomme.. -
Man kan ikke spille GoW1 og 2 uden at gå 3'eren igennem.. Og det er en rigtig fed oplevelse.. Og til min glæde så er de prøver der er efter spillet ikke engang 10% så svære som i de to første spil.. Rarhed!

De næste spil
Nu har jeg så en række spil der står for skud...:

NHL 10
- Så det nede i Gamestop til 300,- og tæntke - FUCK så nice! Det har nemlig haft lidt svært ved at falde i pris, modsat fx Fifa.. Jeg køber så spillet, og skal så hjem til Morten og spise grill, hvor jeg så tjekker min telefon, render på Facebook og læser en Coolshop opdatering..: "Dages Coolshot - NHL10/PS3 219kr" - Bitterhed, men hva..
Spillet er jævnt svært med standard controlsne, og mistede lidt modet efter første spil, men skal da helt sikkert igang igen.. - Tilgengæld er det mere end usandsynligt at jeg nogensinde får Platin i det spil.. Uanset.. Kommer jeg ikke til at spille det nok til.. Og der er nok 100 timer til Platin i det spil..

Resident Evil 5
- Jah, Joachim har længe sagt at det var et spil jeg måtte eje, så det skaffede jeg mig, og er da også gået igang på Veteran (Hard) - Spillet er jævnt svært, fordi jeg stadig lige skal vænne mig til controlsne, osv.. Har spillet lidt Coop i det, og det er egentlig et godt spil.. Kan godt li' det, og det er nok hér mit næste platin ligger..

LEGO Indiana Jones 2
- Har bestilt det, men endnu ikke fået det.. Jeg spillede demoen lidt, og det er ganske skægt.. Det er fyldt med humor, og ikke mindst LEGO klodser! Og jeg ELSKER LEGO :D - Indiana Jones 2 er sammen med LEGO Rock Band de eneste to Lego spil der indtil nu kommer med trofæer.. Jeg ser frem til at modtage det, og spille det :) - Det bliver også sjovt at få platintrofæet hér.. For DÈT er fedt!

Just Cause 2
- Et Sandbox spil som GTA, The Saboteur, Godfather, osv.. Har bestilt det fra Coolshop, og får det nok til weekenden.. Hvor jeg iøvrigt ikke er hjemme.. Der skulle være en haltende historie, men tilgengæld MEGA mange eksplosioner og effekter, som kun Michael Bay plejer at lave det.. Skal nok blive sjovt.. Forhåbentlig.. Forventer også at platte dette spil..

Red Dead Redemption
- Dét her kunne sagtens blive årets spil.. Det er folkene bag GTA (Rockstar) der har sat sig ned og lavet et spil i samme stil, men der foregår in the old west.. Altså er du Cowboy og du skal Go Nuts - Grand theft auto style! Det bliver rigtig godt! - Spillet udkommer 21. maj her i Danmark.. Glæder vi os til..

Alt det andet..
Jah..
Derudover har jeg fået mig min nye telefon.. OG fået min Carbonlook cover med et snært af Purple..
Jeg har været inde og se Kick-Ass, som iøvrigt er en ganske fantastisk film.. Virkelig et kig værd..
Har været til klassefest og beruset mig.. Voldsomt..
Endelig har jeg også set The Crazies.. Ikke fantastisk.. Forsøger sig alt for meget med alt for forudsigelige chokeffekter...

Af kommende blogs kan der nok ventes at komme noget om eksamen.. Noget om spil.. Og så..

Har en bette request til de andre der nu læser min blog, og selv skriver..

Lav en liste over jeres 25, 50 eller 100 ynglingsfilm.. - Alt efter hvor mange i magter at sætte på..
Så poster jeg også en i løbet af de kommende dage :)

God vind, boys'n'girls!

2 kommentarer:

  1. Så minimum er 25? Du må være gal. Så mange film kan jeg knap nok huske :D
    Jeg tror højst jeg kan lave en Top 10.

    SvarSlet