onsdag den 17. marts 2010

Burnout Battlefield

Åf!
Lang tid siden, efterhånden!

Hvad er sket siden vi var ved grænsen..
- En del!

Af store begivenheder kan jeg fortælle at Per (Min X-svoger) har købt en PlayStation3, vi har haft en hyggeaften hos Bitten, og en hos Maiken og Per, så har jeg købt en HTC Tattoo, som jeg er RIGTIG glad for..

Derudover har jeg selvfølgelig også fået lidt platin!
2 stk.. Begge to fik jeg igår..
Battlefield: Bad Company 2

Det første jeg "plingede!" var Battlefield: Bad Company 2.. Jeg har haft spillet i 12 dage, og har ikke rigtig spillet andet siden jeg fik det..
Bad Company 2 finder sted efter 1eren.. Det samler gruppen af 4 folk, og denne gang er du på jagt efter endnu en gal russisk krigsforbryder, som har en ond ond plan!
Det første der sker, når du starter SinglePlayer delen er at du finder dig selv i Anden Verdenskrig.. Det var egentlig en glædelig overraskelse, og ret cool.. Dog springer det hurtigt til nyere tid..
Campaign delen består af 13 missioner af jævn smal varighed, og historien er ret hurtigt ovre.. Den er ikke synderligt godt skruet sammen, og du spotter historiens små vendepunkter på miles afstand, og jah.. Ærlig talt virker det som om den er skrevet af en der har set liiidt for mange af den slags film..
Sammenholdet mellem "The Squad" - Altså Bad Company er dog et kærkomment element i en ellers tam historie..
Men men men!
MultiPlayer delen! - Den er jeg tilpas med! Der er mange gode dicipliner, og upgradesystemet virker rigtig fint. Der er 4 forskellige classes du vælger imellem, og du åbner så op for våben og upgrades som du får point indenfor den class.. Derudover stiger du naturligvis i rang.. For at få alle de rang relaterede trofæer skal du nå rang 22, som kræver 400.000 point.. Min Score Per Minute ligger vist omkring de 130-140 stykker, så det har taget lidt tid..
Noget der dog er virkelig TÅBELIGT i det her spil er at du ikke kan vælge hold.. Kan godt se argumentet, fordi mange så vil vælge det vindende hold.. Men hvis nu du sidder to venner - Joachim og jeg fx, der begge har spillet.. og vi godt kunne tænke os at spille IMOD hinanden, kan vi ikke komme til det.. For den smider os som default på samme hold.. Kun hvis mit hold er HELT fyldt (Ligemeget at vi er 10 i overtal, hvis der kun er 11 ud af 12 på holdet) så ryger Joachim på det modsatte hold.. Og det sker ikke skide ofte.. For enten er serverne helt fyldt, eller også er der nada..
Men men men! - Spillet er rigtig flot, og ganske fint udført..
Imidlertid har DICE der har lavet spillet lavet en EPIC FAIL da de skulle sætte trofælisten op.. Langt de fleste trofæer er lige til højrebenet og kræver hverken held, skill eller joypad nærmest.. Men 2 trofæer er dumme! - Det ene: "Et tú, Brute?" går på at du skal knife 5 venner, eller den samme ven 5 gange.. Eller 4 en gang og en 2 gange.. Osv.. Og af de årsager som jeg beskrev ovenfor er det lidt træls.. Men det lykkedes både Joachim og jeg at få trofæet..
Derudover: "Demolition Man" går på at du skal slå 20 fjender ihjel ved at lade et hus falde ned over dem.. Altså skal du ødelægge et hus som der står fjender i, og de skal blive i huset til det falder sammen..
Jeg tror det tog mig sammenlagt 6 timer at få det tåbelige trofæ! Og så er det kun et skide Bronze trofæ! ÆV!
Og var det ikke fordi Sylvester Stallone og Wesley Snipes havde lavet en film af samme titel var det trofæ aldrig kommet til verden!

Med det sagt, synes jeg alligevel spillet er tilfredsstillende at spille, og det var mig egentlig ikke et problem at bruge så mange timer som jeg har brugt.. Det skal have en karakter..: 8/10 dimser!

__________________________
Burnout Paradise! - Det plingede! jeg umiddelbart lige efter BF:BC2..
Burnout Paradise er en del af en franchise.. Det er et bilspil, som er lidt udover det sædvanlige Need for Speed crap derude..
Spillet har som sådan ingen historie, og ingen "Ååh, du er politimand, men alligevel ikke, og du er også kriminel, og du skal redde nogen, men ååh, så bliver du stukket, og ååh så stikker du selv, og ååh lad os skrive en film der hedder Fast and Furious" agenda heller..
I Burnout Paradise skal du sådan set bare have dit "Burnout"-Kørekort, som du får ved at køre løb, og vinde dem.. Eller smadre biler..
I Burnout serien er en STOR del af konceptet nemlig at bilerne KAN gå i stykker, og i flere dicipliner SKAL de gå i stykker..
Det får det hele til at være liidt sjovere, og det at du ikke behøver at tænke mens du spiller det, er egentlig meget rart..
Spillet har også en fair online del, hvor du spiller imod andre, tæver den, vinder over dem i løb, stuntraces, osv.. Det er faktisk ret skægt..
Burnout paradise har en del udvidelsespakker, som jeg også har hentet, og det giver spillet sammenlagt 98 trofæer! En del! Men du behøver ikke mere end omkring halvdelen for platin..
En del af dem havde naturligvis fået allerede, og også nogle stykker fra udvidelserne.. I alt 68 trofæer var jeg på, men manglede kun et enkelt inden jeg kunne hive platinet ind..
Det er et lidt dumt trofæ, som går på at du skal samle 7 andre og mødes inde på et stadion online.. Det lader sig ikke altid gøre, men jeg var heldig at komme med i et spil, hvor de andre også søgte efter trofæet! Det lykkedes, og det plingede! - Perfekt glæde!
Et af trofæerne der også er krævet for at få platin er et trofæ der kræver at du skal have et kamera tilkoblet din Playstation.. Og de koster penge.. Og det er jo bare for dumt! Heldigvis fandt jeg et til 60kr på Ebay!

Burnout Paradise skal også have en karakter! - 7/10! - Det er skide sjovt, og du skal ikke tænke! Men dog ingen revolution som sådan..

2 kommentarer: