tirsdag den 9. marts 2010

EPIC tur til grænsen!!


Ooouh Yeah!

Så er jeg vendt hjem fra Tyskerland af! Efter at have mødt nazister og københavnere gik turen atter til Danmark..

- Vi startede imorges klokken 7.05.. Ikke 6.45, som var aftalen -_- | Vi (Joachim og jeg) bliver samlet op ved Café Alpha af Morten, der har Jesper med i bilen.. Herfra går turen til Vejgård for at samle den sidste Morten op.. Han sidder så mellem Jesper og jeg på bagsædet, så vi rigtig kunne hygge!
Vi drog afsted, og gjorde inden grænsen et stop for at få Morgenmad, omkring 8.45.. Jeg tog et stykke rundstykke med stærk ost til, og det var super at starte dagen på! Herfra tog vi så først i Poetzsch.. Vi startede med en "scanne-runde", der går på at scanne de tre grænse butikker (Duborg, Fleggaard og Poetzsch) for de varer man ønsker at medbringe til Danmark, og undersøge hvor priserne lå lavest.. I Poetzsch havde de hvad jeg skulle have: Mountain Dew og Dr. Pepper.. De kostede hhv. 50 og 80kr rammen... Det var de to tal der var vigtige for mig!
Da vi kom tilbage til "købe-runden" købte jeg så 3 rammer af hver, samt en Mørk Toblerone til Bitten, en Hvid til mig selv, samt nogle sure snørrer til mig selv, og sure bånd til Bittens søster Maiken..

Efter at have fyldt bilen med alt lige fra Sodavand til hvidvin og chokolade, drog vi mod Aalborg igen!
Efter Vejle gjorde vi stop hos Sunset Boulevard, hvor jeg ellers aldrig spiser.. Men jeg fik mig en Mini Menu.. Og deres pommes er altså gode!

Nu sidder jeg så tilbage i Aalborg med en masse kvalitets sodavand.. Og det behøver jeg ikke bruge tåbeligt mange penge på mere.. I hvert fald et par uger :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar