onsdag den 5. maj 2010

Mix 4 år

Midt i alt Just Cause 2 spilleriet, synes jeg lige det er passende at blogge lidt om min nyligt årsfyldende kat Mix..!

d. 1. maj 2006 kom der en bette killing til verden et sted nord for Aalborg.. 3mdr senere købte vi hende...
Forinden havde vi (Bitten og jeg) snakket om forskellige navne at give det bette kræ, men først da vi fik hende besluttede vi os.. - Mix.. Pga farverne.. Fordi hun har så mange forskellige farver, og det hele er blandet lidt.. :)
Nu har vi så rundet 1. maj.. Faktisk har vi nu 5. maj (Husk nu flagene!)..
Men fordi jeg har været lidt optaget siden, kommer bloggen først nu..

Vi bygger den op omkring nogen billeder, som får en bette tekst til :)

Se... Sådan ser lille Mix ud da hun kom til lejligheden i Ø-gaden :) Nuttet og nysgerrig.. Dengang havde hun små, ganske vist sylespidse, klør, men hun fik alligevel lov til at kaste lidt håndtegn mod mine fødder :)


Godt tilpas er pigen også! Mmm.. Hun nyder rigtig at ligge og hygge hos far.. Sådan får man ikke lov at lægge hende mere..

Allerede tidligt er hun fars pige.. Gad vide hvad der gemte sig i skægget dengang.. Hmm..

Det her er et af de sjoveste billeder af Mix.. Et heldigt billede på hjørnet af sengen.. Vældig morsomt! Dengang snakkede hun mere end hun gør nu.. Den første nat snakkede hun, eller skreg hun.. Men det er blevet MEGET bedre.. Hun er i hvert fald stille som en sten nu :)

Her har Mix så lige fået sit kattemiljø.. Det fik hun af mine forældre, og den første dag blev det indviet på god manér! Hun er en hyggelig kat! Stadigvæk :)
Lige fra dag 1 har hun været meget livlig og sprunget fra ting til anden.. Da vi hentede hende forsøgte hun at springe fra en stol til en vindueskarm i ren DareDevil stil! Hun nåede ikke heeelt vindueskarmen.. Men det stoppede hende ikke.. På billedet her ser vi hende inspicere madrassen, mens jeg laver sengerammen :)
På trods af kraven er hun fint tilpas.. den fik hun da hun blev steriliseret.. Hun fik snasket den pænt til, men beholdt kraven i alle 10 dage..
Her er Mix.. Knap et år, i vores gamle, virkelig ikke ret kønne, Sofa..

Her har vi Mix, godt og vel 1 år gammel.. Stadig sød og fin :) Og ren..
Som nævnt er Mix glad for håndtegn.. Særligt når halvfulde folk forsøger at hidse hende op.. Jeg nåede at stoppe slagsmålet inden Mix havde overfaldet armene og flået dem til fars!


Endnu et tilpasheds billede af Mix.. Sådan er hun ofte.. Dét ansigtsudtryk har hun rigtig tit.. Fordi hun generelt er tilpas :)


Vi springer lidt i tiden.. Mix 3½ år.. Sammen med mig.. I vores nye lejlighed.. Hun har fundet et spot ved siden af mig, hvor hun iøvrigt ligger ligenu også.. Hvis jeg har gæster ligger hun enten på sofaryggen, eller i soveværelset, men hvis jeg er alene skal hun helt herhen for at ligge..

Og så lige et afsluttende billede.. Fra min HTC.. Som tydeligvis har et crappy kamera.. Men motivet fejler jo ikke noget.. Mix på den føromtalte sofaryg..
Forhåbentlig har jeg hende mange år frem endnu :)
Jeg er i hvert fald glad for at have hende, så man aldrig kommer hjem til en tom hybel..

Tillykke Mix :D

2 kommentarer:

 1. Tillykke Mix :D Du har været hos os i mange rare år nu!

  Jeg må også hellere lave en fødselsdagsblog for Tabitha i morgen, ellers bliver hun jaloux.

  SvarSlet
 2. Tillykke med føsdagen Mix :)

  Jeg håber vi vil forblive venner mange år endnu, har nemlig på fornemmelsen at jeg IKKE har lyst til at være uvenner med hende.

  Hvor hun har hendes temperament fra kan man jo kun gisne om :P

  Meeen vi elsker dig alligevel! (til mix ..)

  SvarSlet