onsdag den 28. april 2010

Just Cause 2


Jeg er simpelthen nødt til at skrive om det her spil! - Også inden der er platin..

Som skrevet i den tidligere blog er det her et af de spil jeg skal igang med.. Faktisk er jeg allerede begyndt..
Denne blog får så lov til at gå til mine første og umiddelbare indtryk.. Og bare rolig, er så småt begyndt på filmlisten :D

Storyline:
Jaah... Hvis du har hørt noget lignende før, så er det nok ikke helt forkert... -
Du er CIA agent Rico Rodrigez.. Du har til opgave at destablisere Panau, som er en selvstændig ø-gruppe et sted under asien... - Det er ledet af denne evil diktator gut, som kun er ondskab, og intet andet.. Måden du destabiliserer det hele på er ved at få det der hedder "Chaos".. "Chaos" får du ved at ødelægge ting der er regimets.. Det kan være alt ligefra deres biler, til radar stationer osv... Altså skal du også lave sabotage.. (Uuuh, The Saboteur).. Efterhånden som du får opbygget "Chaos" unlocker du så story missions.. Jeg har indtil nu klaret 2/7..

Gameplay:
Det er et 3rd person free-roaming spil.. En stor sandkasse, basicly.. Det er et KÆMPE map, og slår GTA: San Andreas med MANGE længder i størrelse.. Men ja.. - Det er lidt som GTA i gameplay.. og The Saboteur.. Og The Godfather 2.. Og flere og flere.. Ikke mindst det ventede Red Dead Redemption..
Controlsne skal man lige vænne sig til.. Du skyder lidt forskelligt, alt efter om du har two-handed weapon (Stor riffel) eller dual setup (2x SMG eller 2x Pistol eller 2x Sawed-off shotgun.. Eller en blanding) eller endelig hvis du har bare en enkelt bette skyder på.. - Derudover har du den her Grabbing-hook som du bruger til at klatre på vægge, eller få fjender tættere på dig, hoppe på biler.. Ja, hvad som helst.. Den skal man også lige vænne sig til at bruge.. Men i bund og grund super fint gameplay..

Grafikken:
Det er en ommer.. Det er flot nok in-game.. Men cutscenes er ringe.. Grafikken ligner alt for meget spil fra 2007-08 stykker, og det er ikke godt nok.. De kunne, hvis de gad..
Imidlertid er In-Game eksplosionerne ganske fantastiske.. Og dem er der MANGE af..

Trophies:
Nu har jeg glukket trophy-listen igennem, og den ser egentlig ganske skæg ud, trods der er rimelig meget grinding, og nogen træls trofæer.. Der er blandt andet et trofæ hvor man skal have kørt 104 forskellige køretøjer.. Og der er "kun" 104 forskellige køretøjer.. Altså skal man have kørt ALLE.. - Men de ser allesammen sjove ud..
Imidlertid er billederne så fail.. Det er det samme trofæ til ALLE trofæerne.. Altså ikke bare samme trofæ som skifter farve alt efter grade.. nej - SAMME TROFÆ.. Det er fail..

My thourghts:
Ja - Se billedet først i posten.. -
Det her er et af de sjoveste spil jeg længe har spillet.. Det er som at spille en hjernedød actionfilm.. Ganske fanastisk.. Det handler om at lave de syge moves, hoppe op på et fly, og rive piloten ud mid-air, som kun en vis Bond kan gøre det. Rigtig fint! Historien er bygget op på samme måde, ikke nogen markante plot-twists, og vigtigst af alt ikke nogen dybe følelser, eller andet pjat, som ikke hører til i den type film/spil/genre..
Et godt eksempel der egentlig fortæller meget om spillet er en af de første cutscenes, hvor du (Rico) sidder og snakker med en gut under voldsom ild, der kommer en granat trillende, og i stedet for at fare op eller noget, så tager han den og kaster den tilbage, somom intet var hændt.. Virkelig large, og ganske morsomt..

Jeg er meget tilpas med spillet, og ser frem til at bruge 50+ timer på det.. :)

Udover Just Cause 2 kommer der som nævnt Red Dead Redemption og så Mafia 2 af øvrige Free-Roaming spil.. Og så er Stories of liberty city også lige kommet som tilføjelse til GTA IV til PS3..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar