fredag den 14. maj 2010

Min "samling"

Tænkte jeg lige ville lave mig en bette blog..
Og for det ikke skal være løgn, vil jeg lave en blog om ALLE mine PS3 spil.. Wow hva.. Eller..
Men har lyst til det.. Læs hvis du gider :)
Alle spillene får en kommentar med på vejen :)

Hardware:

Sony PS3 slim 120gigs
- Jah, min maskine.. Den ga' jeg 2500 for tilbage sidst i Oktober '09--
2½x Dualshocks
- Har 2 Joypads, og nok stumper til at samle et halvt mere..

Spil jeg EJER:
Alone in the Dark: Inferno
- Det her spil har jeg vist fortalt en masse om.. Det er ikke synderligt godt, overhovedet ikke uhyggeligt, og har en historie der får pixi-bogs forfattere til at ryste på hovedet.. It sux..

Battlefield: Bad Company (78%)
- Fantastisk spil.. Single Player delen er ikke så fantastisk, men det er heller ikke det man spiller det for.. Fik gamet okay meget online, men ikke nok til Platin.. Det får jeg aldrig.. Sådan er det..

Battlefield: Bad Company 2
- Også et fantastisk spil.. Single Playeren er ringere end 1'eren, men igen.. Det er online delen der er et hit.. Og den er virkelig et hit! Jeg var rigtig tilpas med spillet, omend der var et par træls trofæer.. Stadig fantastisk..

Burn Zombies Burn (18%)
- Det er et af mine PSN spil.. Det er et fint spil hvor du skal slå Zombier ihjel.. Grafikken er nuttet, og arsenalet af våben tæller både Gatling-gun og Plæneklipper! Her får jeg heller ikke 100%.. Men det går nu nok :)

Burnout Paradise
- Incl. all DLC's
- Det er ret skægt.. Det er hjernedødt ræs, intet andet.. Og det er sjovt.. Der er fart på, og det kræver alligevel lidt for at magte spillet til fulde.. Online delen er ret hyggelig, og spillet byder på mange DLC's der kan gøre at spillet holder i MANGE timer..

Buzz: Quiz TV (80%)
- Det er egentlig et hyggeligt spil.. Glæder mig til at jeg en dag får platin.. Det er hyggeligt når man sidder et par stykker, men alene er det keeedeligt.. Også selvom man spiller online..

Dante's Inferno
- Jeg var ret tilpas med spillet.. Har en god historie, rigtig fin grafik det meste af tiden, og egentlig fine boss-fights.. Konceptet er meget som God of War, og det er tydeligt hvor de har deres inspiration fra.. Men ikke desto mindre et godt spil.

Dead Space
- Et fremragende spil! Virkelig fantastisk.. Du sidder hele tiden og overvejer om hvornår der kommer en og overfalder dig.. Lyden er fantastisk, nervepirrende og sætter virkelig uhyggen i højsædet..! Derudover har spiludviklerne (Som iøvrigt også står bag Dante's Inferno) har også tænkt over spillet.. Det nytter ikke noget at skyde fjenderne i face, men derimod skyde lemmerne af dem.. Det kræver at man hele tiden bevarer roen, selvom det ikke altid er nemt.

Fat Princess (14%)
- Et ret sødt spil, der går på at man skal stjæle fjendens prinsesse, holde hende fanget, fede hende op og undgå at fjenden tager hende tilbage.. Alt imens du skal tage din egen prinsesse fra fjendens lejr.. Du påtager dig rollen af diverse små alfelignende havenisser, som kan være alt fra krigere til præster, for at varetage rigets, og prinsessens bedste interesser.. Iøvrigt endnu et PSN spil.

Fifa 10 (51%)
- Jah, ikke meget at sige om det.. Du spiller fodbold.. Jeg nyder at spille med Per engang imellem, men sidder sjældent alene mere..

God of War III
- Hamrende godt spil.. Bossbattles, som du bruger langt det meste af de 12 timer det kræver for at platte på er helt fantastiske. Grafikken er god, omend det er set bedre i visse dele af spillet.. Jeg var tilpas da jeg spillede det.. Yay :)

GTA IV (35%)
- GTA IV er et fantastisk spil! Virkelig.. Rockstar er en af de klart bedste spilproducenter! GTA er årsagen til at jeg er virkelig glad for Sandbox spil (Free-Roaming, kald det hvad du vil).. Det er virkelig et godt spil, og din figur er en af de meste troværdige og elskværdige anti-helte der findes i spilverdenen.. Jeg kommer tilbage til det på et tidspunkt.. Men platter det næppe nogensinde.

Heavy Rain
- Et af de bedste spil lavet til PS3, og samtidig er det fuldstændig umuligt at definere... Det er nervepirrende og rigtig fint.. Imidlertid falder meget af brådden efter førsteplaythrough.. Men du sidder på kanten af sofaen hele vejen igennem det..

Just Cause 2 (91%)
- At det bliver mit næste platin er der ingen tvivl om.. Det her er kæmpe stort! Som jeg netop har skrevet i mit preview er det blot som at spille en actionfilm uden hjerne.. Hamrende sjovt, og der er VIRKELIG mange timer i det.. Jeg har nok stadig 10-15 timer tilbage i spillet, og jeg føler jeg støder på nye ting hele tiden.. - Og så er der ikke noget bedre end at se 5 vindmøller eller et par kraner kollapse samtidig vha C4 :D - Eksplosionerne er SÅ fantastiske!

Killzone 2 (4%)
- Jah,.. - Uden tvivl en god shooter.. Jeg fik det af Jacob.. Fantastisk kammerat :) - Det kom i en tid hvor jeg gamede Star Wars, og skulle igang med Dead Space.. Så har aldrig fået spillet single playeren.. Har gamet mere online faktisk.. Og nu hvor alle drengene fra klassen også ejer det, kan vi rigtig få gang i online delen!

LEGO: Indiana Jones 2 (0%)
- Det er jeg ikke begyndt på endnu.. Kommer nok engang mellem Red Dead og Red Dead :D

Lemmings (0%)
- Et PSN spil :) Fantastisk spil.. Har ikke høstet nogen trofæer, da der ikke er så mange, og de ikke bare kommer lige sådan.. Men ja.. Er jo den klassiske.. Jeg husker jeg gamede det første på en eller anden SEGA maskine.. Og jeg var med det samme forelsket..

Little Big Planet (26%)
- Et rigtig nuttet spil, der er mere end bare så.. Der er mulighed for at lave, dele og belønne baner, spille online, sammen i både historie og hjemmelavede baner.. Og nu er 2'eren også announced, og det lader til at blive ganske fantastisk.. LittleBigPlanet er et af de mest solgte spil til PS3'eren, og det er der absolut en grund til..

Need for speed: Undercover (83%)
- Just another Need for Speed.. - Får ikke platinet fordi jeg ikke gider.. Der er mange dumme online trofæer.. Det er sjovt nok, og der er da udfordring.. Men det er lang tid siden Need for speed serien har bragt noget nyt til bilspil industrien..

NHL 10 (2%)
- Har kun lige haft det i maskinen.. Det er skide svært at vænne sig til kontrollerne.. Men det får jeg lige lavet om, og får det gamet.. Sometime..

Resident Evil 5 (23%)
- Det får jeg også platin i en dag.. Spiller det mest i Co-op med en fra min klasse.. Det er hyggeligt nok, men det bringer mange frustrationer, og de fleste af dem fordi der er en sucky AI, og fordi controlsne virker lidt for bundet til det de var engang, nemlig Survival-Horror..

The Saboteur
- Endnu et Sand-Box spil.. Uha! Fantastisk spil også.. Det hele er sort/hvidt, indtil du hjælper franskmændene med at gøre det surt for tyskerne under WW2.. Så bliver det i farver.. Visse ting i spillet kan man godt overveje om ikke de kunne have brugt lidt mere tid på, men overordnet er det ganske fantastisk, og også hér er der rigtig mange timer i spillet.. Jeg brugte 55t mener jeg..

StarWars: The force unleashed
- Mit første platin! Og et rigtig godt spil.. Jeg elsker Star Wars, og det her gør bestemt franchisen godt.. Spillet er rigtig fint, og tilpas udfordrende.. Til tider frustrerende, men man bliver jævnt godt tilpas efter at have gennemført spillet på Very Hard, når det meste af nettet skriger "You've got to be a Jedi GOD to do this without cheating.."

Trivial Pursuit
- Det klassiske spil på bræt er oppe på skærmen.. Det er hyggeligt, og fylder mindre end brætspillet.. Iøvrigt hyggeligt at spille når man sidder nogen stykker.. Og nemmere at platte end man skulle tro.

Uncharted: Drake's Fortune
- Igen et af de bedste spil der har været i min PS3.. Spillet er fyldt med humor, udfordring og spænding, samtidig med at der er virkelig FÅ ting negativt at sige om spillet..

X-Men Origins: Wolverine
- Well.. Det er ikke så fantastisk igen.. Eller jo, de første 10 timer er det egentlig ret fedt.. Men i det det tager 15-25t at platte, så oplever man jævnt megen gentagelse.. Dog det bedste filmbaserede spil jeg har prøvet hidtil.

Worms (85%)
- Vi kender det! Og her er det igen! Worms! Købt på PSN.. Mest for sjov og skæg.. Det er sjovt at spille online, og sjovt når man sidder op til fire hjemme i stuen.. Og ja.. Det er Worms.. - Orme med guns og betonæsler!


Lånte spil gennem tiderne!:
God of War
- Jah.. Lånte det af Joachim.. Ret skægt, og det første i fortællingen om Kratos.. Som de to andre er det her et fantastisk spil, og de har absolut ikke skudt forbi med produktionen af netop denne trilogi! Grafikken til PS3 er noget tvivlsom, fordi de blot har taget PS2 spillet og forbedret marginalt, og smidt det på en BluRay sammen med 2'eren.. Men hva..

God of War II
- Som 1'eren ret fantastisk.. Hele historien er rigtig spændende, og man bliver straks fanget..

Terminator: Salvation
- Jaah.. Fuck et fladt spil.. Det er hurtigt slut, alt for nemt, og fyldt med fejl.. Hvis man ikke har læst diverse guides, er det ikke lige sådan at fatte hvordan du får dine rørbomber, og uden dem får du aldrig slået de T600 ihjel der går og hygger rundt i spillet.. Det er ringe.. Don't play that shit..

Uncharted 2
- Hamrende godt spil.. Men noget nemmere end 1'eren.. Både godt og skidt.. Men grafikken deri er guddommelig, og historien er så veludført at det er lige før det gør ondt.. 100% filmmateriale til en blockbuster.

Spil jeg HAR ejet, men siden solgt/byttet:
The Godfather 2
- Et free-roaming spil... Så skal det være ringe hvis jeg ikke kan li' det.. Men det kan jeg.. Du får jævnt seje våben, historien er ret fantastisk, og der er rigtig meget udfordring i det her spil.. Bygget op om filmen, som 1'eren var.. Desværre er der kun en enkelt af det originale cast der lægger stemme til, men det ødelægger nu ikke spillet. Jeg var og er tilpas med det..

Mini Ninjas
- Hyggeligt spil, der egentlig mest af alt bare er hygge.. Til tider lidt frustrerende, fordi der nogen gange kun er én måde at gøre tingene på, og det er aldrig den mest åbenlyse.. Du får nogen hyggelige karakterer at spille med, og du lærer at elske dem :) Jævnt fint spil, meeen, bør ikke være øverst på nogen ønskeliste..

Monsters vs. Aliens
- Apropros spil der ikke skal være på nogen liste.. Monsters vs. Aliens.. Det er satme kedeligt, og jævnt hurtigt gennemført.. Men hvis man ikke helt ved hvordan man lige skal kringle et par af trofæerne, så kan man bruge timevis på det her spil.. Og 200% af det bliver grinding.. I røven!

_____________________

Således min bette spilblog! Den næste blog bliver nok et mere udførligt review af Just Cause 2..
Indtil da! - Sov godt, børnlil'!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar