fredag den 5. november 2010

Star Wars: The Force Unleashed II


Så fik jeg det!

Eller, har haft det siden i fredags..
2'eren til spillet, som blev mit første platin.

Etteren kunne jeg vældig godt li', så jeg var spændt på hvorvidt 2'eren bare var pang..
Har haft spillet lidt demo, og sådan, hvor spillet virket ganske imponerende, særligt grafisk..
Imidlertid er der visse dele af spillet, der umiddelbart kunne være gjort bedre..

-
Du er fra etteren af blevet bekendt med din figur, Starkiller, som du også her tager fat i.. Eller er det ham? Eller er det en klon? Darth Vader gør alt hvad han kan for, at forvirre dig, og end ikke slutningen er helt klar. Historien fejler dog ikke noget. Du er sur på Vader, og med ganske god grund. På din, relativt korte, rejse for, at løse mysteriet om din egen identitet, samt jagten på Juno Eclipse kommer du så forbi et sortiment af forskellige udfordringer.

Udfordringerne fejler som sådan ikke noget.. De er bare ikke særligt.. Udfordrende.. Selv på Unleashed (Sværeste niveau - Very Hard) byder spillet kun på få frustrationspunkter, og ingenlunde noget nær det man så i 1'eren.. Nu bedømmer jeg ikke et spil udfra hvor mange frustrationspunkter det har.. Men det meste af tiden i 2'eren har du slet ingen problemer med at slå fjender ihjel, eller klare de små "puzzles"..

Som jeg fik nævnt er spillet ikke ret langt. Det er synd. Det består blot af 8 "hovedlevels", og selve historien kan klares på 5-6 timer, hvis man sætter sværhedsgraden ned. Det er synd, og det synes at være tendensen, når jeg læser rundt, om andre spil i samme genre.

Grafikken i spillet er dog rigtig flot! Der er lige en enkelt cutscene der virker ufærdig, men ellers er spillet meget imponerende, og følger rigtig godt med tiden!

Bossfights er der også her i spillet.. Men.. De er altså ikke synderligt svære.. Og den sidste er direkte kedelig.. Man kunne godt have kortet den lidt ned, og stadig få det samme ud af den, rent flof-mæssigt..

Selve spillet har dog fastholdt mig i en underholdt position, og jeg fik lov, at tæve Stormtroopers med to (2!! -TO!) lyssværd! Så jeg er ganske tilfreds, også trods varigheden..

MEN!
Så har man valgt at lægge Challenges ind.. Challengerooms mere specifikt.. 10 forskellige "prøver" man skal igennem.. Det unlocker dels nogle flere lyssværd, dels nogle kostumer, og naturligvis et par trophies..
Ikke nok med du skal igennem dem, så skal du også score guldmedalje i dem alle.. Og altså.. Nu har jeg fået det, og det var ikke så slemt igen.. God of War I fandt jeg værre.. MEN! Hvorfor er det man bruger krudt på det? Jeg føler ikke jeg får noget som helst ud af de prøver.. Hvorfor ikke bare lave et level eller to mere? Særligt det her spil ville ikke tage skade af et par ekstra timer i selve spillet..
Suk..

Platinet (Billedet i toppen :D) fik jeg igår aftes.. Har brugt 14 timer siger mit savegame..
Det er jo ikke meget.. Har dermed betalt godt 30kr i timen.. Modsat Just Cause 2, hvor jeg ikke betalte meget mere end 3kr i timen, trods prisen på spillet ikke var meget lavere..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar