mandag den 4. oktober 2010

Worms 2, Tomb Raider: Underworld Oooog Call of Duty Classic!

Fuck yeah!

Så fik jeg de tre platintrofæer!

Egentlig vil jeg ikke skrive så meget..

Men lidt alligevel..



Worms 2.. Jah.. Alle kender Worms.. Fantastisk bette strategispil, hvor målet er at fjerne modstanderens orme, inden han fjerner dine.. Disse orme har diverse mere eller mindre sindsyge våben til rådighed, heriblandt betonæsler, eksploderende får, og gale køer! - Hæng iøvrigt på en af de næste dage for, at læse om et andet spil, med sindsyge våben!
Worms serien består efterhånden af MANGE.. De fleste på PC, men på PSN er der altså udgaver der egentlig fusionerer PC udgaverne til indtil nu to fine udgaver!
1'eren ejer jeg også, men der findes ikke platin desværre..
Det gør der til 2'eren, og selvom det ikke bare var sådan, at få, så var det bestemt sjovt!
Glæder mig til 3'eren en dag kommer til PSN.


Tomb Raider Underworld........
God idé.. Acceptabel grafik for tiden.. Acceptabel historie... LORTECONTROLS! NEJ hvor er de ringe! Og NEJ hvor er de den eneste grund til at det spil er bare lidt svært!
Men egentlig.. Ja.. Det er et klassisk Tomb Raider spil, bare ikke halvt så fantastisk udført som 1'eren og 2'eren tilbage i 90erne..


Call of Duty Classic!
Ser i, dér er en lille godte!
Fantastisk shooter! Købte det oprindeligt for at få en god WW2 shooter.. Og det har jeg fået.. Ligesom PC udgaven skal du spille godt 20 missioner, hvor du både er amerikanere, briterne, og ikke mindst russerne!
Du skal sørme skyde nazister, og vinde WW2.. Og kan ligeså godt afsløre! Du vinder - Nazisterne gør ikke!

Platinet deri er så tilgengæld rigtig svært! At komme igennem Veteran niveau (Hardest) er RIGTIGT svært.. Og der er MANGE frustrationspunkter! Men det lykkedes jo til sidst :)
Så 3 trofæer af platin siden sidst! 31 er vi på nu :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar